Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěr rozhodl o našem vítězství ve Štokách

11. 4. 2011

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, David Bříza, Roman Hospodka, Michal Pecha - Honza Pleskač (25.Jakub Benc), Pavel Mazánek, Martin Ptáčník (88. David Kubát), Vláďa Pleskač - Lukáš Souček, Tomáš Polreich (65. Martin Vařečka)

Od začátku se za hezkého počasí hrál vyrovnaný zápas, ve kterém mělo v jednotlivých úsecích převahu jedno nebo druhé mužstvo. Šance se střídaly na obou stranách a při největší domácí nás podržel brankář Kytka. Do vedení jsme šli my, když po 20 minutách po výkopu našeho brankáře došlo k nedorozumění mezi domácím brankářem a stoperem a ten ho při malé domů hlavou přeloboval. V půlce poločasu došlo ke zranění Honzy Pleskače, který musel být nahrazen Kubou Bencem. Do konce poločasu domácí stihli vyrovnat, když jsme nechali projít domácího hráče po levé straně a ten mazácky přehodil našeho brankáře.

I ve druhém poločase se hrál vyrovnaný a na IV. třídu i celkem pohledný fotbal, ve kterém bylo dost šancí na obou stranách. Do vedení jsme šli opět my, když po levé straně prošel Vláďa Pleskač a přehodil domácího brankáře. Již se zdálo, že zápas směřuje k našemu vítězství, když asi 3 minuty před koncem domácí hráč z přímého kopu našel neobsazeného hráče na zadní tyči. Jeho hlavičku ještě Kytka stačil skvěle vyrazit, ale z dorážky už domácí vyrovnali. Naštěstí zanedlouho jsme opět strhli vedení na naši stranu, když po přímém kopu se ve vápně nejlépe zorientoval Lukáš Souček a vystřelil nám důležité 3 body.

Hodnocení vedoucího mužstva: Velice důležité vítězství se silným a fotbalovým soupeřem. Myslím, že z jejich hřiště mnoho mužstev body vozit nebude. Chválím kluky za nasazení, touhu po vítězství a že to po domácím vyrovnání nezabalili. Příští týden doma hostíme Maleč a ta na jaře také získala plný počet bodů. Zveme diváky na toto utkání, aby nám pomohli potvrdit body z venku v domácím prostředí.

 

Náhledy fotografií ze složky Štoky 17.4.2011