Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze Sobíňova si vezeme bod za remízu

9. 4. 2016

Utkání se hrálo za docela chladného počasí na promáčeném, ale přesto docela solidním trávníku. My jsme nastoupili v docela dobrém složení, ze základu chyběl jen Vláďa Pleskač.

My jsme první poločas hráli z kopce a začátek byl docela vyrovnaný. Jako první zahrozili domácí, ale pěknou střelu zpoza šestnáctky efektně vyrazil náš gólman. Do vedení jsme šli my, kdy po signalizovaném ale správně neodpískaném mrtvém ofsajdu a nedorozumění domácího stopera s brankářem přišel k velmi lacinému gólu do prázdné brány Martin Klimeš. Zanedlouho jsme mohli vedení navýšit, Martin Šumpich si pěkně zpracoval přihrávku na malém vápně, bránu ale bohužel přestřelil. Poté se převaha přestěhovala na kopačky domácích, kteří nás dobrou kombinací ve středu hřiště začali přehrávat a vytvořili si několik velmi dobrých šancí, v největší z nich jejich hráč naši bránu těsně minul. A několik dobrých zákroků předvedl v bráně Pavel Losenický, který potvrdil, že na Sobíňov se mu velmi daří.

Po přestávce pokračovala snaha Sobíňova o vyrovnání a dá se říct, že celý druhý poločas byli domácí výrazně lepším týmem. Obzvláště náš bývalý hráč Hečko dělal naší obraně potíže a dostal se do tří velmi dobrých šancí. Ale možná díky přemotivovanosti v první z nich vykopl z trávníku krtka (a málem si sám ublížil) a při druhé těsně před zakončením uklouzl. Třetí šanci už vyřešil dobře, ale jeho pěknou střelu ještě lepším zákrokem zlikvidoval náš brankář. My jsme si za druhý poločas žádnou stoprocentní šanci nevypracovali a spíše jsme se soustředili na obranu. To se nám nakonec vymstilo, když 10 minut před koncem nám utekl domácí hráč, u míče v šestnáctce byl dřív než brankář a tomu nezbylo než ho faulovat. A z penalty potrestal naši pasivitu domácí kapitán. Po vyrovnání se už konec utkání dohrál bez větších šancí na obou stranách.

Hodnocení vedoucího mužstva: Vzhledem k průběhu zápasu a převaze domácích po většinu zápasu musím být s bodem spokojen. I když si myslím, že jsme to vítězství mohli udržet. Dneska nás podržel hlavně brankář Pavel Losenický, kterému se na Sobíňov vážně daří, už v podzimním zápase byl nejlepším hráčem na hřišti. Trochu mě mrzí zranění Pavla Rosického, doufám, že to nebude nic vážného. A doufám, že příští týden bude při domácím zápase se Šlapanovem lepší počasí a že tři body zůstanou doma.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář