Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze Štoků si vezeme vítězství

18. 8. 2013

Do utkání jsme už nastoupili s více hráči, chyběli pouze Lukáš Souček a Martin Šumpich. Od začátku jsme si vytvořili převahu, ovšem ve finální fázi jsme nebyli přesní. Domácí zahrozili z ojedinělého protiútoku a hned byli úspěšní. Chybu naší obrany s přehledem potrestal Petr Bošacký. Potom jsme zvýšili aktivitu a začaly se rodit i šance. Abych popsal všechny zahozené šance v tomto utkání, na to moje paměť nestačí, Ale šance Radka Klementa, Davida Břízy a především Martina Pátka po gólu přímo volaly. Vyrovnání přišlo po přímém kopu Martina Ptáčníka. Po něm se srazil domácí brankář s obráncem a míč v pohodě do brány dorazil Roman Hospodka. I poté jsme měli více ze hry a chvíli před přestávkou se po pěkné kombinační akci trefil nechytatelně David Bříza.

Po přestávce jsme pokračovali v pěkné  kombinační hře a domácí se moc nechytali. Bohužel jsme pokračovali v zahazování šancí a když už jsme bránu trefili, tak se míč po střele Radka Klementa odrazil od břevna. Naštěstí po pěkném centru Martina Ptáčníka vstřelil svůj druhý gól David Bříza. Potom jsme vystřídali 2 hráče a domácí se začali dostávat více do hry. Jednu jejich velkou šanci vychytal Zdenek Rýdl, ze druhé nastřelil domácí hráč břevno. I my jsme naše šance dále zahazovali, po pěkné kombinaci minul bránu Mára Pleskač. Do konce utkání už přes velké množství příležitostí žádná další branka nepadla a tak si vezeme cenné vítězství a doufám, že to bude pro diváky dobrá pozvánka na pouťový zápas, který nás čeká příští neděli.

Trenér Petr Veselka:  "V prvních třiceti minutách jsme neplnili taktické pokyny. Soupeře jsem měli napadat vysoko, ale to se na hřišti nedělo. Soupeř se lehce dostával na půlku hřiště odkud nakopával míče na své útočníky, kteří nám z brejků zatápěli. Potom se obraz hry změnil a zaslouženě jsme výsledek otočili. Získali jsme důležité tři body před pouťovým utkáním s Hněvkovicemi. Mrzí mě, že výsledek nebyl výraznější. Měli jsme v zápase pasáže, kdy jsme hráli pohledný kombinační fotbal a dostávali se do vyložených šancí. Hru oživil ve druhém poločase Tomáš Polreich."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář