Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze Světlé nad Sázavou si vezeme další zbytečnou porážku

22. 10. 2022

Na skvěle připraveném hřišti začali lépe hosté, když ve 22. minutě putoval míč po ose T. Kohout – Klimeš – Pochtiol a posledně jmenovaný poslal Českou Bělou do vedení – 0:1. Mezitím se dvakrát zastřeloval obávaný střelec domácích Miroslav Křikava, ale branku netrefil. Po půl hodině hry bylo srovnáno zásluhou Šimona – 1:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.
 

Po přestávce našel Tomáš Kohout před brankou Klimeše, ale ten trestuhodně netrefil míč. Rozhodující moment zápasu přišel po hodině hry, kdy Milan Krejd naslepo dával malou domů, tento úmysl vystihl domácí hráč, gólman Šrámek situaci vyřešil penaltovým zákrokem a červenou kartou. Z pokutového kopu se nemýlil Svoboda, který otočil výsledek zápasu – 2:1. Jenže z vedení se domácí radovali pouze dvě minuty. Na trestný kop Štefáčka si naběhl T. Kohout a hlavou překonal Koncze – 2:2. Hosté se i v deseti nadechovali k náporu a šance Štefáčka po gólech přímo volaly. Na druhé straně se k vyraženému míči dostal Křikava, který vrátil Světlé vedení – 3:2. Devět minut před koncem, kdy už hosté hru hodně otevřeli, se do šance dostal opět Křikava a upravil výsledek na konečných – 4:2.

 

Trenér Petr Veselka: Sehráli jsme velice kvalitní utkání, ve kterém jsme soupeře zaskočili aktivní hrou. Po zásluze jsme šli do vedení po pěkné akci. Soupeř do poločasu vyrovnal. Bohužel vše rozhodla špatná přihrávka Milana Krejdla, po které následovala penalta a vyloučení Honzy Šrámka. V deseti se nám podařilo vyrovnat a přes další šance, kterých bylo během zápasu pět vyložených, se nám už skórovat nepodařilo. Soupeř přesilovku využil a bere tři body. Teď musíme vše hodit za hlavu a soustředit se na zápas podzimu proti Havlíčkově Borové. Věřím, že diváci uvidí zajímavý fotbal s pěknou diváckou kulisou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář