Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zlepšený výkon stejně na body nestačil

29. 4. 2012

Sestava: Zdeněk Rýdl - David Kubát, Michal Pecha, Roman Hospodka, Standa Harvalík - Jakub Benc, Martin Pátek (65. Martin Ptáčník), Pavel Mazánek, Vláďa Pleskač - Tomáš Polreich (80. Petr Benc), Radek Klement

Do zápasu jsme nastoupili bez Lukáše Součka, Luboše Sobotky, Josefa Tomy a Petra Mazánka, nachlazený Martin Ptáčník zůstal jen na lavičce. Přesto hráči podali podstatně bojovnější a lepší výkon než před týdnem v Losenici. V prvním poločase jsme si vypracovali 3 stoprocentní šance, bohužel všechny zůstaly nevyužity. V první pěknou přihrávku Radka Klementa nedokázal skluzem do prázdné branky dopravit Jakub Benc, ve druhé opět stejný hráč netrefil z malého vápna bránu a z podobné pozice  trefil pouze nohy brankáře Pavel Mazánek. Pavel Mazánek ještě navíc trefil zdálky břevno brány hostí. Celkově jsme byli v prvním poločase lepší, hosté si žádnou vážnější šanci nevytvořili. Hráči kombinovali po zemi a kromě těchto velkých šancí tam bylo i více zajímavých situací. Bohužel nic z toho jsme nevyužili a poločasový stav tak byl 0:0.

Do druhého poločasu hosté vystřídali a proti silnému větru hráli podstatně lépe než v prvním poločase. Vytvořili si i několik menších šancí, ale naše obrana i brankář odolávali. Bohužel po 20 minutách se odražený míč dostal šťastně ke špatně obsazenému hráči hostí a ten našemu brankáři nedal zblízka šanci. Poté jsme vystřídali i my a snažili se vyrovnat. Přímý kop Martina Ptáčníka bravurně vyrazil hostující brankář, hlavička Radka Klementa mířila těsně nad. A tak přišel trest a v samém závěru zápasu se opět zblízka trefil hostující Šejstal.

 Hodnocení vedoucího mužstva: Těžko můžu hráčům, kteří dnes hráli, něco vytýkat. Myslím, že řada z nich podala výkon na hranici svých možností. Bohužel šance je nutno využívat a dneska jsme na to dojeli.Spíš mě trochu mrzí absence hráčů, kteří dneska mohli hrát a nehráli. Já chápu, že měli něco naplánovaného a nakonec fotbal je neživí. Ale v naší situace hrajeme v každém zápase o život a někdy mi tam to srdce chybí. Tak uvidíme za týden, to je opět zápas o bytí a nebytí, tak doufám, že dáme dohromady lepší sestavu a že se k nám tentokrát přikloní i trocha štěstí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář