Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení 1. mistrovského utkání ve Velkém Beranově

28. 11. 2017

Starší žáci:

Velký Beranov - FK Česká Bělá 17:2 (10:0) (Lehotský, Mrtka Patrik)

 

Sestava: Schovanec – Jůzlová, Vágner Škarýd, Zich – Mrtka Radim, Voda, Havlíček, Lehotský – Mrtka Patrik, Křípal (40. Klement, 50. Brabec).

 

Bez brankáře a se čtyřmi mladšími žáky (z toho dva ve věku starší přípravky) jsme vstoupili do zápasu velmi špatně. Soupeř nás jasně přehrával a navíc z každé střely prakticky skóroval. V 16. minutě to bylo 6:0, o 4 minuty déle 8:0. Ve druhé polovině jsme se mírně zlepšili a příděl gólů už nebyl tak velký. Navíc jsme i několikrát podrželi míč a dali dva góly. Nejcitelněji chyběl brankář, se slušným brankářem bychom patrně dostali méně jak 10 gólů. Vázne a skřípe nám to však zatím téměř na všech postech, chybí síla, nekopneme pořádně do míče, chybí technika, míče špatně zpracováváme, chybí rychlost. Konkurence schopný byl ve hře dopředu jen Havlíček. Přesto bych hráče pochválil za to, že alespoň z mého pohledu bojovali o co nejpřijatelnější výsledek až do konce. Radost jsme si také užili a to při našich prvních vstřelených gólech.

Trenér Ondřej Pavlas

 

 

Mladší žáci:

Velký Beranov - FK Česká Bělá 6:0 (5:0)

Sestava: Voda – Klement, Křípal, Kovařík – Schovanec, Šikner, Brabec – Novák, Hlaváčková

Tak jako starší žáci, ani mladší neměli do zápasu brankáře. Prohře by to také nezabránilo, ale o dva góly bychom jistě dostali méně. Soupeř tvořil hru, dostával se do šancí, ale zakončení mu vázlo. I tak nám za poločas nasypal 5 gólů. Ve druhém poločase se hra trochu srovnala, nicméně od 50. minuty začal náš tým šlapat vodu, přestal se vracet a soupeř se opět dostal do mnoha šancí. Proměnil však už jen jednu. Osobně jsem od našeho týmu očekával více, nebyli jsme schopni podržet míč, dát si dvě nahrávky za sebou, nebo prostě jen nahrát někam do prostoru. Patrně si stále zvykáme na prostor velkého hřiště.

Vedoucí mužstva Ondřej Pavlas