Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení 6. mistrovského utkání v Pelhřimově

28. 11. 2017

FK Pelhřimov U15 - FK Česká Bělá U15 15:1 (9:0)

ČK: 0:0

Neděle: 1. 10. 2017

Hřiště: FK Pelhřimov

Čas: 10.45. Rozhodčí:

 

Mistrovské utkání – 7. kolo

Základní sestava

Mrtka D. – Zich, Škarýd, Vágner, Klement – Lehotský (60. Hlaváčková), Pokorný, Havlíček, Schovanec – Kovařík (35. Mrtka R.), Brabec (Mrtka P.)

 

Zápas na jednu branku. Soupeř nám po celý zápas ukazoval o čem je dnešní fotbal. Výrazně hubenější kluci, rychlí, důrazní, u všech míčů první nám dali několik gólů ze hry, několik ze standartek, kdy my se jenom díváme, jestli to má brankář, nebo jestli to jde mimo…. Jsem rád, že jsme se ve druhém poločase mírně zvedli a zabránili ještě většímu debaklu. Navíc Havlíček, který byl na hřišti jediný hráč ročníku 2003, ukázal své fyzické předpoklady, utekl všem soupeřům a dal náš čtvrtý gól v sezoně. Penaltu jsme v poslední minutě Pokorným neproměnili.

 

Ondřej Pavlas

 

 

 

 

 

FK Pelhřimov U13 - FK Česká Bělá U13 8:1 (2:1)

ČK: 0:0

Neděle: 1. 10. 2017

Hřiště: FK Pelhřimov

Čas: 9:00. Rozhodčí:

 

Mistrovské utkání – 7. kolo

Základní sestava

Pokorný – Mrtka P., Křípal, Mrtka R., Tecl – Schovanec, Novák, Brabec - Fikar(Hlaváčková, Atia, Kovařík, Šikner, Dospěl)

 

Mladší žáci se dostali od začátku pod tlak soupeře, ale dokázali poměrně úspěšně bránit, a když už to zaskřípalo, tak vše jistil dobře chytající Pokorný. Navíc dokázali zejména agilním Schovancem podnikat nebezpečné protiútoky. Soupeř se dostal do vedení, vyrovnat mohl právě Schovanec, který při napadání obral soupeřova brankáře, ale z úhlu branku netrefil. V podobné situaci se ocitl Brabec, který zachytil ve 28. minutě rozehrávku soupeře a gól dal. To už však soupeř vedl o dvě branky. Poločas skončil příjemným výsledkem 2:1 pro Pelhřimov. Na začátku druhého poločasu obral soupeřova stopera o míč Fikar, postupoval sám na brankáře, ale starší soupeř ho doběhl. To byla naše labutí píseň. Soupeř na rozdíl od prvního poločasu začal svoje šance proměňovat a zaslouženě vysoko vyhrál.

 

 

Ondřej Pavlas