Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žáci s Rantířovem těsně prohráli

5. 5. 2019

Po 14 dnech jsme se k zápasu opět sešli v téměř kompletní sestavě a hned to bylo znát. Pokud by byla sestava kompletní úplně (chyběl Škarýd, Klement a Dospěl), tak věřím, že jsme vyhráli.

První polovina přinesla převahu soupeře. My jsme však dobře bránili a tak, i když se většinou hrálo na naší polovině, tak jsme soupeře do šancí nepouštěli. Nějaké malé skulinky pak vychytal Mrtka Soupeř se šťastně, ale zaslouženě dostal do vedení ve 25. minutě. Přízemní centr z naší levé strany hráč soupeře přeběhl a jak se za ním otáčel, tak ho trefil podrážkou a míč zapadl k naší levé tyči. O chvilku později jsme měli vyloženou šanci i my. Petr Novotný v rychlostním souboji předběhl soupeřova obránce a šel sám na branku. Se střelou se však ukvapil, neboť střílel několik metrů před vápnem a brankáře hostí tak ani nevylekal.

V kabině jsme si nějaké věci ostřeji vyříkali a do druhé půlky přišel jiný tým. Soupeře jsme přehrávali, ale spíše nasazením a důrazem, než kvalitní rozehrou a fotbalovostí. Najednou jsme byli všude a soupeř se na naší půlku nedostával. Ke konci jsme ještě vysunuli stopera Vágnera na hrot, ale ani to ke gólu nevedlo. Na to, abychom překonali soupeřovu obranu nám prostě chybí kvalitnější provedení ofenzivních činností. Soupeř naopak na konci dvakrát utekl a dostal se do dvou vyložených šancí, ale zaskvěl se náš brankář.

V minulé sezoně a i na podzim bychom dali všechno za vyrovnané zápasy. Nyní na jaře je hrajeme, ale už je nám to málo, chtěli bychom vyhrávat. Tak uvidíme příště.

Ondřej Pavlas

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář